Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi palveluitamme tai vieraillessasi ArkTraining Oy:n verkkosivuilla (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä Palveluamme, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

Tiedot rekisteristä

Rekisterin nimi:ArkTraining Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri
Rekisterinpitäjä:ArkTraining Oy, Mikonkatu 22 E 56, 00100 Helsinki
Y-tunnus:2315885-5 (jäljempänä “ArkTraining Oy”)
Yhteyshenkilö rekisteriasioissaJani Ista, ArkSystems Oy, jani.ista@arksystems.fi

Rekisterin sisältämät tiedot

ArkTraining Oy:n asiakas- ja koulutusmarkkinointirekisteriin voidaan kerätä seuraavia asiakas- ja asiakkuuksiin liittyviä tietoja:

  • Yrityksen ja/tai henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yleisesti saatavilla olevat luokittelutiedot sekä tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista
  • Henkilöiden itsensä antamat luokittelutiedot (esimerkiksi kiinnostuksen kohteet), IP-osoitetieto tai muu tunniste
  • Asiakaspalautetiedot
  • Tilaus- ja laskutustiedot
  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

Tietojen keräys

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet ilmoittanut sähköpostitse, puhelimitse tai toimittanut yhteydenottolomakkeella ArkTraining Oy:n (www.arktraining.fi) tai ArkSystems Oy:n (www.arksystems.fi) verkkosivuston, verkkokaupan (www.arkstore.fi) tai palvelun alasivujen kautta.

Rekisterin käyttötarkoitus

RRekisteriä käytetään Euroopan Unionin yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä noudattaen asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, Palvelun tuottamiseen, toimittamiseen ja kehittämiseen, Palvelusta tiedottamiseen ja viestimiseen, sekä laskuttamiseen. Verkkopalvelussa annettujen tietojen perusteella pystymme myöntämään pääsyn niihin verkkopalvelun eri osiin ja sisältöihin, joita olet itse pyytänyt. Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- ja asiakasviestejä. Mikäli et kuitenkaan halua saada meiltä viestejä tai haluat muuttaa yhteystietosi, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta ArkTraining Oy:lle. Pyrimme myös pitämään asiakas- ja markkinointirekisterin ajantasaisena ja hävittämään vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot.

Tietojen luovutus

Voidaksemme toimittaa Palvelua sinulle parhaalla mahdollisella tavalla, saatamme luovuttaa tietoja kanssamme samaan konserniin kuuluville yhtiöille. Konserniyhtiöt voivat luovuttaa tietoja luottamuksellisesti Palvelun vaatimissa rajoissa ohjelmistovalmistajille ja -maahantuojille, jotka voivat toimia myös EU:n tai ETA:n ulkopuolella. ArkTraining Oy voi lisäksi luovuttaa tietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin pääsy on ainoastaan niillä ArkSystems Oy:n työntekijöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Työntekijöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritellylle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Tietojen tarkistusta koskevan pyynnön voi esittää myös henkilökohtaisesti ArkTraining Oy:n käyntiosoitteessa Mikonkatu 22 E 56, 00100 Helsinki. Sinulla on myös oikeus kieltää ArkTraining Oy:tä käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä tai mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä ArkTraining Oy:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

Päivitetty 24. toukokuuta 2018.